AINUTLAATUINEN MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ KURKKIMAAN KAMERAN TAAKSE! LUE JA KOMMENTOI!

DOKUMENTTIELOKUVA PUNKISTA, ENSI-ILTA SYKSYLLÄ 2011

Päähenkilöt:
Patu (Abnormi)
Masa (Ydinperhe)
Teemu ( The Heartburns)

Käsikirjoitus ja ohjaus: Mari Nummela
Kuva: Mari Nummela, Samuel Valkola
Äänisuunnittelu: Tuomas Alatalo
Äänitys: Tuomas Alatalo, Mikko Roisko, Jani Hietanen
Tiedotus: Johanna Arffman
Tuottaja: Johanna Arffman

28.8.2010

Play That Funky Music White Boy!


Keskiviikkopäivä. Treffasimme Tuomaksen kanssa Pääkalloluolassa, jossa juotiin kahvit ja katsottiin kalusto valmiiksi. Teemulla oli tänään Dj-keikka Lepiksessä ja alunperin tarkoituksena oli kuvata koko päivä johon sisältyi mm. Teemun uuden tatuoinnin tekeminen, mutta tatuoijan kone oli hajonnut joten kuvan tekeminen peruttiin. Menimme joka tapauksessa Teemun luokse, jossa itse maestro valkkaili illaksi soitettavia levyjä.


"Pitää kuunnella nää levyt kun ei niistä aina tiedä pyöriiks nää nelivitosella vai kolmekolmosella."


Osa sinkuista pyöräytettiin soittimessa vain siksi, että biisi oli niin hyvä.


"Tänään pitäis soitella varmaan enemmän tällästä rokkii eikä niinku punkkii. Yleensä mä soitan vaan punkkia, powerpoppia ja tollasta mut tänään on vähän erilaisii bändejä niin voi soittaa vähän erilaista musiikkia. Joka on tietysti ihan hauskaa."




Koska tatuointihomma peruuntui eikä mitään sen kummempaa ollut ohjelmassa, päätettiin pitää muutaman tunnin paussi ja jatkaa kuvauksia illemmalla. Kotiin syömään soppaa ja nukkumaan pitkät päiväunet. Univelan määrä alkaa olla rahalliselta arvoltaan jotakuinkin yhtä törkeää luokkaa kuin tähän asti nostettu opintolainani.


Illemmalla treffattiin Kivessä, jossa Teemun frendit esittelivät tyylikkäitä DIY-tatuointejaan ja puivat nykyistä tatuointimuotia.


"Eiks noi seittitatskat ollu alunperin joku vankilahomma?"

"Mitä vitun väliä."

"No ei mitään väliä."

"Mitä nykyään sais tatskata, jonkun piimätölkin vittu."




Kivestä tallustettiin tuttuun ja turvalliseen Lepakkomieheen, jossa hetken aikaa kuvattiin, mutta tekijänoikeudellisista syistä (MEILLÄ EI OO RAHAA!!) periaatteessa ääni on aina epäkäyttistä kun kaupallinen musiikki soi taustalla, joten päivä oli purkissa. Keikat Lepiksessä veti tällä kertaa itselleni täysin tuntemattomat Merries, Ninjat! ja The Hindu Gods.




Taisin muuten tänään löytää oman "Tarantino-biisini". Se on leffaan saatava, vaikka tekijänoikeuskulut olisivat ziljoonabiljarditriljardia. Enivei, kiitos Teemu ja kaikki muutkin tästä päivästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti