AINUTLAATUINEN MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ KURKKIMAAN KAMERAN TAAKSE! LUE JA KOMMENTOI!

DOKUMENTTIELOKUVA PUNKISTA, ENSI-ILTA SYKSYLLÄ 2011

Päähenkilöt:
Patu (Abnormi)
Masa (Ydinperhe)
Teemu ( The Heartburns)

Käsikirjoitus ja ohjaus: Mari Nummela
Kuva: Mari Nummela, Samuel Valkola
Äänisuunnittelu: Tuomas Alatalo
Äänitys: Tuomas Alatalo, Mikko Roisko, Jani Hietanen
Tiedotus: Johanna Arffman
Tuottaja: Johanna Arffman

9.8.2010

Ei mennyt niin kuin Strömsössä


Painostavan hiostava lauantaipäivä ja Moskovan metsäpalojen tuhkat hengityselimissämme. Pietarissa tulitikuilla leikkivän Tuomaksen tuuraajaksi nakitetun Janin kanssa pakkasimme kimpsut ja kampsut pakuun (kyllä - tälläkertaa meillä oli oikein kyyti!)ja suuntasimme nokkamme kohti Suvelaa ja itse päivänsankaria eli Patua. Oli tarkoitus hengailla Suvelassa ja lähteä siitä sitten varsinaisiin Patun syntymäpäiväkemuihin Hesarille ravinteli Lepakkomieheen jossa siis esiintyi Confusa, Over Attacks, Obscenes ja Subvulture. Loppujen lopuksi asiat eivät sitten menneetkään aivan niin kuin oli suunniteltu ja itse sankarin puolesta ilta meni vähän plörinäksi. Mutta palaamme siihen kohta.



Saavuttuamme Suvelaan vastassamme oli vähän lekaa maistanut ovi. Mitäs helkkaria täällä on tapahtunut? Heti Puntalasta kotiuduttuaan jäbät olivat saaneet nauttia jonkinlaisen mustasukkaisuuskohtauksen saaneesta riehujasta joka oli yrittänyt ilmeisesti poikien kämppään sisälle hakkaamalla oven paskaksi samalla kehoittaen: "Ovi auki, täällä on hauki!". Joopa joo, tervetuloa Suvelan lelughettoon. Patun mukaan uusi ovi saataisiin seuraavana maanantaina.


"Ovihan on niinku portti ihmisen sieluun... ja meidän ovi on rikki!"




Iltapäivä kämpillä sujui rattoisasti. Japelle parturoitiin uusi viehättävä kampaus josta varmasti kannattaisi laittaa valokuva työhakemukseen mikäli tarkoitus olisi päästä urkuriksi ruotsinlaivan tanssiorkesteriin. Jossain vaiheessa sisällä hikoileminen sai riittää ja siirryimme ulos läheisille kallioille istuskelemaan. Puheenaiheena oli mm. Krissen väärinkäsitys termistä "vetää viikseen", jonka hän oli luullut tarkoittavan turpaan vetämistä. "Krisse kertoi sunnuntaina itku silmässä että häntä oli vedetty viikseen", Ämö hekotteli.




Ilta alkoi häämöttää ja oli aika siirtyä Kallioon. Tässä vaiheessa Patu alkoi olemaan normaalia vaisumpi ja ruvettiin porukalla epäilemään nestehukkaa tai suolojen puutetta ja juottamaan Patulle vettä. Kyllä se ohi menee...Tilataksi tuli isolle porukalle kannattavammaksi kuin bussireissu joten taksi Suvizzan pihaan, kiitos. Röh röh, punkkarit ne vaan taksilla ajelee, menkää te köyhät bussilla!



Kallioon päästyämme Patun kondis alkoi olemaan entistä huonompi. Kasvojen ja raajojen puutuminen ei vaikuttanut hyvältä, kädet tärisi ja päässäkin huippasi. Sissinä Patu kuitenkin jaksoi lähteä sisälle Lepikseen ja ottaa onnitteluja vastaan.


"Voi vittu jos tästä tulee vielä lasarettireissu."


Ja niinhän siitä tuli. Sinnittelyn ja usean vesituopin jälkeen kunto vaan paheni ja lopulta Jape lähti viemään Patua sairaalaan. Näin sitä käy välillä että sankari missaa omat bileensä. Onneksi uusia bailuja tulee aina lisää ja pääasia on että Patu on nyt kunnossa.



Kiitos taas kaikille ja muistakaa nesteyttää itseänne muullakin kuin viisasten juomalla ja ihmiset, pitäkää mielessä poikien talon rappukäytävässä oleva huomautus:


Älä heitä roskia parvekkeelta!

Kasta ej rosk från balkongen!

Don't throw garbish from the balcony!

Ära viska prahti rödult!

Keinen müll vom Balkon werfen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti