AINUTLAATUINEN MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ KURKKIMAAN KAMERAN TAAKSE! LUE JA KOMMENTOI!

DOKUMENTTIELOKUVA PUNKISTA, ENSI-ILTA SYKSYLLÄ 2011

Päähenkilöt:
Patu (Abnormi)
Masa (Ydinperhe)
Teemu ( The Heartburns)

Käsikirjoitus ja ohjaus: Mari Nummela
Kuva: Mari Nummela, Samuel Valkola
Äänisuunnittelu: Tuomas Alatalo
Äänitys: Tuomas Alatalo, Mikko Roisko, Jani Hietanen
Tiedotus: Johanna Arffman
Tuottaja: Johanna Arffman

29.11.2010

Tuomiolla (eli kertomus siitä mitä tapahtui suljettujen ovien takana).


Tänään oli suuri päivä. Ulkoilma liki yhtä jäätävä kuin pingviinin pieru. Kolmet sukat ja kaksi kaulaliinaa ei vaan tunnu riittävän. Mutta ei haittaa, sillä Suomen kuumin tuotantoryhmä, tämä kävelevä Costa del Sol, oli menossa paistattelemaan päivää pitkästä aikaa tuotantokokoukseen niin sanottujen korkeampien voimien, eli kirstunvartijoiden ja Sauronin kätyreiden eteen. Näissä maisemissa oltiin viimeksi viime keväänä, silloin kun kuvauksia ei oltu vielä edes aloitettu ja kaikki oli levällään.


Tärkeät liput ja laput sekä ubea demo-teaser mukanamme treffattiin Tuomaksen ja Johannan kanssa hetki ennen varsinaista palaveria. Arvailtiin vähän mitä asioita palaverissa käsiteltäisiin ja mistä saattaisi tulla sanomista.


"Sanookohan ne jotain tosta materiaalin määrästä? Mussutetaankohan siellä siitä että nauhaa tulee menemään vielä niin hirveästi lisää?"

"No ei pitäs olla varaa sanoa kun ei meille ole tullut muita kuluja hevon perseen vertaa."

"Mutta hevon persehän on aika iso."


Tuotantokokouksemme oli määrä aikaa klo 12:45 mutta neuvotteluhuoneen ovet pysyivät suljettuina vielä tasaltakin. Odottelimme kärsivällisesti käytävässä. Mitään kiirettä ryhmällämme ei ollut, mutta mitä pidemmälle kellon viisari venähti, sitä pahemmin levottomuuden taso alkoi näkyä "pennuille jaffaa"-tasoisissa "hyvissä läpissä". Johanna ja minä viihdytimme toisiamme seksismin ja esineellistämisen sävyisellä epäkorrektilla keskustelulla koskien oppilaitoksemme tuottajaa (Toivottavasti Arto ei käy lukemassa tätä, tai jos käy niin terveisiä vaan!)


"Noniin, tulkaa vaan", kuului neuvotteluhuoneen ovelta. Vihdoinkin! Tuomas ei olisi varmaan kestänyt kuunnella enää yhtään enempää urpoja alapääjuttuja.


Tuotantopalaveri oli menestys. Meitä rakastettiin. Asiat näyttäisivät olevan hyvällä mallilla ja matkalla oikeaan suuntaan. Demo teki vaikutuksen ja taas tuli todistettua että paljas pylly on universaalisti hauskaa.


Nyt on vaan enää julmettu kiire saada tuotannolliset ja yleisölle suunnatut eri teaser/trailer-versiot leikattua, joten ensi kertaan, morbidelli! Muistakaa pukeutua lämpimästi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti