AINUTLAATUINEN MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ KURKKIMAAN KAMERAN TAAKSE! LUE JA KOMMENTOI!

DOKUMENTTIELOKUVA PUNKISTA, ENSI-ILTA SYKSYLLÄ 2011

Päähenkilöt:
Patu (Abnormi)
Masa (Ydinperhe)
Teemu ( The Heartburns)

Käsikirjoitus ja ohjaus: Mari Nummela
Kuva: Mari Nummela, Samuel Valkola
Äänisuunnittelu: Tuomas Alatalo
Äänitys: Tuomas Alatalo, Mikko Roisko, Jani Hietanen
Tiedotus: Johanna Arffman
Tuottaja: Johanna Arffman

16.12.2010

Tonttuja, pääkallokelejä ja LOISTAVA teaser.

"Hupsa". Näin kuului tuottajan suupielestä, kun jalka otti ja lähti elämään omaa elämäänsä rappusissa. Tällä kertaa ei menty toosa edellä, vaan ihan suorin vartaloin ja ties mitkä piruetit heittäen, yläpää kopsuen kivasti graniittiin. Ja lasarettin kävi matka.

Mutta ei hätää! Kyseinen episodi ei vaikuta mitenkään muuten dokkarituotantoon, kuin että pikkujoulut jäävät nyt Marin ja Tuomaksen kahdestaan juhlittavaksi ja pari paperihässäkkää siirtyy ensi vuodelle. KAIKKI KUNNOSSA SIIS! Mukaanlukien päänuppi, jonka kolahtelu vielä tätä kirjoittaessa aiheuttaa erikoisia harhoja kuulossa, mutta se on vain kivaa. Ja lekurisetäkin sanoi, että "tyttö hei, sun pää näyttää tosi hyvältä". Otan oikeudekseni irroittaa tuon kommentin asiayhteydestään ja mutustella tuota suloista lausetta aina naisellisen itsetuntokriisin iskiessä. Ihan sama mikä tilanne, ihan sama mikä pää, mutta hei, hyvältä näyttää!

Mutta se siitä. Nimittäin asiaakin on. Mari ja Tuomas ovat kasanneet mitä mahtavimman teaserin jo kuvatusta matskusta! Ja se teaser, pissismäisesti, kicks ass! Ihanat päähenkilöpojat, ihanissa tilenteissa, ihanan musan höystämänä. JES!

Jaa että milloin näette sen? Tuota. Älkää multa kysykö. Tuottajahan minä vain. Heh. Toivon, että tämän vuoden puolella vielä. Se riippuu Marista ja Tuomaksesta, joten kuumottakaa niitä immeiset!!!! Tämä tuottaja ottaa loppuvuoden lukua sängynpohjalla ja toivottavasti myös erämaassa. Ja teille kaikille toivotan mahdottoman rakasta sydäntalven aikaa. Ensi vuonna punkataan vieläkin paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti