AINUTLAATUINEN MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ KURKKIMAAN KAMERAN TAAKSE! LUE JA KOMMENTOI!

DOKUMENTTIELOKUVA PUNKISTA, ENSI-ILTA SYKSYLLÄ 2011

Päähenkilöt:
Patu (Abnormi)
Masa (Ydinperhe)
Teemu ( The Heartburns)

Käsikirjoitus ja ohjaus: Mari Nummela
Kuva: Mari Nummela, Samuel Valkola
Äänisuunnittelu: Tuomas Alatalo
Äänitys: Tuomas Alatalo, Mikko Roisko, Jani Hietanen
Tiedotus: Johanna Arffman
Tuottaja: Johanna Arffman

14.12.2011

POC-väliaika, tarjolla joulupullaa ja kahvia!

Punk O Cine on saanut ensimmäisen Suomen kiertueensa tehtyä. Menestys oli suurempi kuin mitä uskalsimme odottaa! Kiitos kaikille Helsingissä, Rovaniemellä, Oulussa, Joensuussa, Hämeenlinnassa, Tampereella ja Lahdessa elokuvan katsoneille! Kiitos myös kaikille dokkarista kiinnostuneille ja siitä palautetta antaneille tahoille. Loppuvuoden aikana olemme saaneet mukavasti huomiota niin lehdissä kuin netissäkin ja ensi vuodeksi on kyselty näytöksiä useille paikkakunnille. Niistä tiedotamme heti alkuvuodesta 2012.

Vuosi 2011 käynnistyi dokumentin suhteen rauhallisesti, mutta tahti kiihtyi huhti-toukokuussa infernaalisiin nopeuksiin. Yhtäkkiä puolituntiseksi aiotusta dokkari-alkiosta kasvoikin mamman mahassa yli tuntinen sekasikiö. Materiaalia kun vain tuntui ja tuntui kertyvän koko ajan lisää. Tässä vaiheessa apuun kutsuttiin ihana dramaturgimme Illu. Alkukesän raakaleikkauksista Mr. Always So Cool Illu tipautti kättelyssä pois vartin. Toisen, taloudellisesti välttämättömän vartin tipauttaminen olikin sitten Marille ja Tuomakselle silkkaa Kill Your Darlingsia.

Itse ryhdyin tässä vaiheessa käyttäytymään sikamaisen natsituottajan tavoin ja ilmoitin, että ”45 minuuttia tai saatte maksaa itse laskunne ja hoidella kaiken muun”. Ei sentään. Olin hengessä mukana. Niin paljon, että jännitykseltäni buukkasin ensi-ilta bileiden jatkopaikan väärälle kuukaudelle. Päivämäärä oli kyllä ihan oikea. Onneksi tuottaja saatiin jälleen palautettua oikeaan kuukauteen ja ilokseni sain huomata, että olin saanut 30 vuorokautta lisää aikaa valmistautua syyskuun enskareiden tuomaan hässäkkään. Tosin kaikki meinasi silti valua aivan reisille. Oli ääni-, kuva-, tila- ja juomaongelmia, mutta jotenkin kaikesta selvittiin. Lisää enskareista: http://punkocine.blogspot.com/2011/10/ensi-ilta.html

Pidimme Marin ja Tuomaksen kanssa pienen, varsin tarpeellisen, palauttelukaronkan marraskuussa kun he vierailivat luonani pohjoisessa. Totesimme, että olemme täydellisiä ja kaunismielisiä ihmisiä, mutta dokumenttielokuvan teossa olemme vasta keltanokkia. Ja silti POC on kerännyt täydellisiä ja kaunismielisiä katsojia jo monta sataa! KIITOS IHMISET!

Takki on nyt tyhjä ja on aika hengähtää ja rauhoittua sydäntalven viettoon. Ensi vuonna POC:n on tarkoitus lentää vielä kauemmas pesästään, eli ulkomaille. Nyt on siis hyvä kerätä vararavintoa höyhenpeitteen alle. Toivottavasti te pidätte joulusta enemmän kuin minä ja vietätte sen rakkaidenne kanssa nautiskellen hyvästä ruuasta. Itse häivyn perinteisesti punk-koira Neelin kanssa erämaihin ja palailen ihmisten ilmoille taas ensi vuonna.


Ihanaa jouluähkyä ja juovuttavaa vuodenvaihdetta kaikille toivottaa POC! Don’t Forget Us Or Else…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti